Salute Militaire gemeenschap: Jillian Bird

Salute Militaire gemeenschap: Jillian Bird

"Op nieuwe plekken wonen, verschillende culturen ervaren, vrienden maken met buren en leren buiten mijn comfortzone te gaan, hebben allemaal enorm bijgedragen."

Wat is het Salute Militaire gemeenschap?

De Salute militaire gemeenschap is een uniek cohort van veteranen en de militaire gemeenschap die als voorbeeld dienen van de waarde die hun ervaringen voor onze industrie brengen. De Militaire Gemeenschap ondersteunt Salute's missie en streeft ernaar om onze gedeelde visie te bereiken om veteranen en militaire echtgenoten carrièremogelijkheden te bieden in de datacenterindustrie. We zijn trots op de militaire gemeenschap die iets teruggeeft aan andere leden die een loopbaan in deze branche willen beginnen.

Lee Kirby, Salute Mede-oprichter en gepensioneerde legerkolonel interviewde lid van de militaire gemeenschap Jillian Bird, Talent Acquisition Associate bij Salute Mission Critical en militaire echtgenoot.

Voordat we verder gaan, willen onze lezers je graag een beetje leren kennen. Kun je iets vertellen over je jeugd?

Ik ben geboren en getogen in de buurt van Portland, OR. Ik heb twee jongere broers, die mijn beste vrienden zijn. In mijn laatste jaar van de middelbare school begon ik te werken voor een restaurant genaamd Old Chicago. Deze baan gaf me de ervaring van een teamwerkomgeving die ik vandaag met me meedraag. Het is ook waar ik mijn man heb leren kennen.
Mijn man en ik ontmoetten elkaar in de zomer van 2008 samen aan tafels. Het duurde niet lang voordat we allebei wisten dat we ons leven samen wilden doorbrengen. In december 2009 liet mijn man (toen verloofde) me weten dat hij in het leger wilde gaan, dat hij een potentiële startdatum had van maart 2010, en dat hij wilde trouwen voordat hij naar de basisopleiding vertrok. .

Er was niets om over na te denken toen ik deze informatie kreeg. Ik hield van deze man en zou hem steunen in wat hij ook verkoos, zelfs als dat betekende afstand te doen van alles wat ik kende en liefhad. We zijn in februari getrouwd, een maand voordat hij naar de Basisopleiding vertrok.

En wat doe jij vandaag?

Ik ben een Talent Acquisition Associate voor Salute Mission Critical. Ik werk op afstand vanuit Hawaii, waar mijn man in het Amerikaanse leger is gestationeerd. Ik ben ook een thuisschoolmoeder van 3 geweldige kleine meisjes.

Kun je ons iets vertellen over je achtergrond als militaire echtgenoot?

De legercarrière van mijn man begon in een artillerie-MOS waar hij gestationeerd was in Ft. Bragg, NC. Toen we aankwamen, maakte hij de keuze om Airborne te gaan. Ongeveer een jaar in zijn dienst maakte hij de keuze om zijn MOS te veranderen en stapte hij over naar de Militaire Inlichtingendienst. Zijn eerste opdracht in zijn nieuwe MOS stuurde ons naar Schweinfurt, DE. Van daaruit zijn we verhuisd naar Wiesbaden, DE., FT. Huachuca, AZ., Joint Base Pearl Harbor Hickam, HI., en nu momenteel in Schofield Barracks, HI.

De vogel op het bal

Kun je het meest interessante verhaal delen dat je hebt meegemaakt als militaire echtgenoot? Welke "afhaalmaaltijd" heb je van dat verhaal geleerd?

Toen ik in Wiesbaden woonde, werd mijn man overzee naar Oeganda gestuurd. Onze dochters waren 3.5 jaar, 2 jaar en 6 maanden oud. Ik had een geweldige steungroep in Wiesbaden, maar ik miste mijn familie enorm. Ik miste ze zo erg dat ik het gekke idee kreeg dat ik een "hop" naar huis naar Oregon moest nemen. Ik pakte mijn koffers en stalkte de Facebook-pagina's voor de beschikbare vluchten die vertrekken vanuit Ramstein en Stuttgart. Op een avond zag ik een vlucht uit Stuttgart vertrekken naar Ft. Lewis de volgende ochtend. Zonder aarzelen laadde ik de auto met mijn baby's en onze spullen en vertrok. Deze vlucht was gepland voor een korte stop in McGuire die veranderde in een 24-uurs stop. Omdat ik niet bereid was het risico te lopen onze stoelen te verliezen op de vlucht naar Joint Base Lewis-McChord, besloot ik, samen met ongeveer 20 anderen, de nacht door te brengen in de USO-lounge. Dit waren de langste 24 uur van mijn leven. Mijn kinderen wilden niet slapen en ik liep de hele nacht over het vliegveld en duwde ze in een kinderwagen om ze kalm te houden. Tegen de tijd dat ik het huis van mijn ouders in Oregon bereikte, was ik 48 uur alleen op reis met drie baby's. Deze situatie heeft me bewezen hoe capabel ik ben als ik klaar ben.

Denk je dat je ervaring als militaire echtgenoot je heeft geholpen om je voor te bereiden op zaken of leiderschap? Kun je uitleggen?

Absoluut! Wonen op nieuwe plekken, verschillende culturen ervaren, vrienden maken met buren en leren buiten mijn comfortzone te gaan hebben allemaal enorm bijgedragen. Ik praat dagelijks met mensen aan de telefoon. Ik merk dat de mogelijkheid om met kandidaten om te gaan en een praatje met hen te maken, hun angsten kan verlichten en hen enthousiast kan maken om voor te werken Salute Mission Critical.

Niemand van ons kan succes behalen zonder enige hulp onderweg. Is er een bepaalde persoon waar je dankbaar voor bent die je heeft geholpen om te komen waar je nu bent? Kun je een verhaal delen?

Het is moeilijk om er maar één te kiezen. Mijn man is altijd mijn grootste supporter geweest en is dat nog steeds. Ik moet echter ook de eer geven aan zijn beste vriend, Adam Case. Op een dag vroeg ik voor de grap aan Adam of er op afstand kansen waren waar ik binnen kon solliciteren Salute Mission Critical, en tot mijn verbazing zei hij "ja".

Adam is bij geweest Salute vanaf de allereerste jaren en is een belangrijke leider in het bedrijf. Bij deze opmerking wil ik Ryan Buhk ook bedanken voor het feit dat hij een kans op mij heeft genomen toen ik geen ervaring aanbood en al 11 jaar geen personeel meer had. Ryan is geweldig en was een van de eerste mensen die hielp groeien Salute net voor Adam. Robyn Theriault is ook een geweldige manager en mentor geweest, die me altijd begeleidde om te leren en te groeien.

Je maakt deel uit van de Salute Militaire gemeenschap die een gemeenschappelijke passie deelt om veteranen en militaire echtgenoten te helpen toegang te krijgen tot de datacenterindustrie. Het is gericht op veteranen die veteranen helpen. Waarom is dit belangrijk voor je?

Veteranen doen iets dat de meesten van ons niet willen of kunnen doen. Ze geven hun vrijheid op voor de onze, en dat mag niet onbetaald of onopgemerkt blijven. Het helpen van onze veteranen bij het vinden en verkennen van carrièremogelijkheden is een geweldige manier om hen te ondersteunen voor hun dienst aan ons land. Ik heb Lee Kirby vaak horen zeggen dat hij niet in zijn carrière had kunnen uitblinken zonder zijn echtgenote, en je kunt zien dat dit vooral waar is bij gevechtsveteranen. Een militaire echtgenoot wint zoveel zonder het te beseffen en wordt een zeer veerkrachtige multi-tasking planner en coördinator om hun verantwoordelijkheden te kunnen vervullen. Ik hou daarvan Salute ziet het als een gemeenschap en probeert iedereen erin te dienen.

Je bent een persoon van grote invloed. Als je een beweging zou kunnen inspireren die het meeste goeds zou brengen voor de meeste mensen, wat zou dat dan zijn? Je weet nooit wat je idee kan triggeren.

Militaire families verhuizen ongeveer elke 2-3 jaar naar een nieuwe standplaats. Dit kan het voor militaire echtgenoten moeilijk maken om een ​​baan te vinden en op zijn beurt een financiële last en stress veroorzaken voor onze militairen. Ik zou graag zien dat er meer afgelegen mogelijkheden beschikbaar zijn die een voorkeur hebben voor het inhuren van militaire echtgenoten.

Hoe kunnen onze lezers u online volgen?

Lezers kunnen mij volgen op LinkedIn.

Jillian Bird vandaag, Talent Acquisition Associate bij Salute Mission Critical

Als je een veteraan of een militaire echtgenoot bent die op zoek is naar een opwindende carrière in een groeiende industrie, contact met ons op Salute. Wij kunnen u op weg helpen naar succes.

Als u de talentkloof in datacenters wilt dichten met individuen die zich inzetten voor militaire precisie in hun carrière, deze link. Neem de helden van vandaag, morgen in dienst.

Doe mee op sociaal

Krijgen Salute inzichten in uw inbox

Uw gegevens worden niet gedeeld buiten Salute en alleen gebruikt om u van informatie te voorzien. Voor meer details verwijzen wij u naar onze Privacy Policy.

Uitgelichte bron

We hebben de datacenter-talentcrisis opgelost. Hier is hoe

We kunnen kritieke infrastructuur over de hele wereld op grote schaal ondersteunen omdat we de talentuitdaging hebben opgelost die zelfs de meest geavanceerde hyperscalers, colo-providers en edge-operators plaagt.

Het 'geheim' is onze unieke mensen, processen en technologie. Bekijk ze in actie in ons Data Center Operations Playbook.

Salute in actie

Case Study's

Aanraders

Krijgen Salute inzichten in uw inbox

Uw gegevens worden niet gedeeld buiten Salute en alleen gebruikt om u van informatie te voorzien. Voor meer details verwijzen wij u naar onze Privacy Policy.

Krijgen Salute inzichten in uw inbox

Uw gegevens worden niet gedeeld buiten Salute en alleen gebruikt om u van informatie te voorzien. Voor meer details verwijzen wij u naar onze Privacy Policy.
Scroll naar boven